• Català
 • Español

 • Descripció

  Et presentem l’última innovació en pintura Bruguer ULTRA RESIST, la primera pintura que repel·leix les taques per a un acabat mat sempre perfecte.

  Propietats

  Gràcies al seu recobriment especial, la pintura crea una capa d’alta resistència que repel·leix les taques, evitant que aquestes penetrin en profunditat. Això vol dir que les taques queden a la superfície, sense penetrar en l’estructura de la paret, fent que aquestes siguin fàcils de netejar, només necessites una esponja suau amb aigua i sabó. A més compta amb una alta immunitat al fregament, ja que és una pintura 10 vegades més resistent a la fricció que una pintura estàndard.

  Aquesta alta resistència i lavabilitat l’aconseguim mantenint un acabat sempre mat perfecte, que fins i tot després de fregar, no apareixeran rebrillos.

  Perfecte per a totes les estances de la casa

  Les parets de la sala són les que habitualment se’ns embruten, però no són les úniques que pot ser víctimes de les taques, ¿quantes vegades cuinant us ha saltat el tomàquet? Alguna vegada amanint l’amanida, l’oli ha tacat les vostres parets? O pitjor encara … quantes taques de crema podem tenir al bany ?.

  A causa de l’àmplia varietat de taques que repel·leix i a la perfecta paleta de color que hem seleccionat, Bruguer ULTRA RESIST és la teva aliada per a totes les estances de la casa com el saló, dormitoris, cuina i banys.

  ¿Pero quines taques repel·leix?

  Bruguer ULTRA RESIST repel·leix les taques més comuns de la llar com refrescos, cafè, sucs, fang … o la brutícia de les mans, però si això li sembla poc, Bruguer ULTRA RESIST també pot amb les taques més difícils com oli, salsa de tomàquet, retoladors infantils i fins i tot … el iode es neteja amb facilitat!